Vopsea cu efect decorativ Venatta
13/09/2023

Vopsea cu efect decorativ Venatta


Vopseaua decorativa cu efect de marmura este o optiune minunata pentru cei care doresc sa aduca un strop de eleganta si rafinament in design-ul interior al locuintei.
Acest tip de vopsea decorativa permite recrearea aspectului si texturii pietrei naturale, aducand o nota moderna in orice spatiu.
In acest articol vom explora avantajele, modul de aplicare si felul in care vopseaua decorativa cu efect de marmura poate transforma orice incapere intr-un spatiu elegant.

Avantajele vopselei decorative Venatta:
Aspect estetic impresionant: Vopseaua decorativa Venatta ofera o imitatie realista a aspectului si texturii marmurei naturale. Aceasta poate adauga o nota de lux si exclusivitate oricarui spatiu interior.
Versatilitate in design: Aceasta poate fi utilizata intr-o varietate de stiluri de design interior, de la clasic, la modern. Poate fi aplicata pe pereti sau chiar pe mobilier pentru a crea un aspect unic.
Durabilitate: Vopseaua Venatta este cunoscuta pentru durabilitatea sa. Ea rezista in timp si este usor de intretinut.
Paleta de culori: In magazinul nostru puteti cumpara vopseaua decorativa Venatta personalizata in orice combinație de culori: lucioasa sau mata, metalizata sau nemetalizata.

Moduri creative de utilizare alei Vopselei decorative cu efect de marmura Venatta:
Accent pe perete: Folositi vopseaua decorativa pentru a crea un design interesant intr-o camera. Acest lucru va adauga imediat eleganta spatiului.
Mobilier personalizat: Transformati mobilierul obisnuit in piese de design cu ajutorul vopselei decorative cu efect de marmura.

Cum aplicam vopseaua cu efect de marmura Venatta:
Pregatirea suprafetei: asigurati-va ca suprafata pe care doriti sa aplicati vopseaua este curata, nedeta si bine pregatita.
Toate impuritatile trebuie eliminate prin slefuire, zgariere sau orice alta metoda corespunzatoare. Toate gaurile, crapaturile sau alte imperfectiuni ale suprafetei trebuie reparate cu materiale de reparatii corespunzatoare. Suprafetele reparate trebuie mai apoi slefuite, curatate de praf si amorsate corespunzator.
Tencuiala sau zidaria noua trebuie lasata sa ajunga la maturitate (28 zile) inaintea aplicarii stratului de baza. Ea trebuie sa fie dura, cu usor luciu si pH maxim 10.

Conditii de aplicare:
A nu se aplica la temperaturi sub 5 grade Celsius si in conditii de ploaie.
 • se plica cu trafaletul un strat de Fondo F (amorsa cu nisip de cuart), diluat 10-30 % apa
 • se aplica  cu gletiera stratul 1 de Venatta
 • se aplica pe diagonal stratul 2 de Venatta, pe portiuni. Imediat se fac si striatiile
 • cand inca produsul este moale, se apletizeaza striatiile
 • dupa ce produsul s-a intarit se aplica uniform, peste tot, baza de culoare
 • se aplica intr-un strat  unul sau mai multe produse metalizate precum Metallo Roman silver, Metallo Bronze, Metallo Gold sau alti aditivi in functie de efectul dorit, diluat cu apa pana la 100%
 • aditivii metalizati sau ceara metalizata aplicata se sterh partial, imediat cu buretele. In functie de cat de pronuntata este stergearea, efectul efectul dn striaii va fi mai mult sau mai putin pronuntat.
 • optional, se aplica protectie de Gel Carrolux, daca efectul este aplicat in baie, in zona dusului sau pe suprafete exterioare.


Pentru realizarea efectului decorativ de marmura aveti nevoie de urmatoarele produse pe care le gasiti in magazinul nostru:

 • Fondo F- Grund special
 • Baza de colorare care se aplica uniform, peste Venatta
 • Pas optional: Aditiv, Ceara Metalizata – pentru adaugarea efectului metalizat
 • Echipament: burete marin, perie cu maner, trafalet, tava pentru vopsea

Vopseaua cu efect decorativ Venatta este o modalitate uimitoare de a adauga eleganta si rafinament in orice spatiu interior. Avantajele sale estetice, versatilitatea si durabilitatea o fac o alegere populara in design-ul interior modern. Daca doresti sa oferi locuintei tale un aer modern si sofisticat poti comanda vopseaua decorativa cu efect de marmura Venatta din magazinul nostru online!
 

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare 🗙