Coramet vopsele si lacuri profesionale

Magazin Online Materiale Finisaje Constructii

În 1991, un tânar român renunta la un post sigur si îsi facea curaj sa îsi deschida propria afacere, Coramet, comercializând en-gros si en-detail tencuieli decorative, vopsele lavabile, emailuri, lacuri, grunduri, accesorii de vopsitorie, termosistem, adezivi, oxizi, coloranti, pensule, electrozi, produse de curatenie. 

În prezent, alaturi de cei doi copii ai sai, a ajuns la o retea de 38 de magazine si 5 depozite.

Personalul nostru este specializat doar pe finisaje si suntem în masura sa va oferim consultanta profesionala astfel încât sa fiti cât mai informati iar achizitiile d-voastra sa fie în cunostinta de cauza.

Vrem sa ne asiguram ca stiti ce cumparati si ca alaturi de noi veti fi multumiti.

Portofoliul nostru cuprinde peste 3000 de articole iar noi îti oferim produsul potrivit nevoilor tale, în functie de gama pe care o doresti, premium, medie sau economica.

Am selectionat pentru voi cele mai bune produse din piata si am eliminat din portofoliu orice articol a carui calitate nu corespundea exigentelor noastre.

Din 1991 v-am fost alaturi si ne bucuram ca aceasta relatie de prietenie si suport pe care o avem cu clientii si distribuitorii nostrii merge cu succes mai departe.

Coramet
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare 🗙