Coramet - Inspectii frosio
Va pune la dispozitie vopsele care asigura protectie anticoroziva!


Sisteme certificate de laboratoare independente din Europa, conforme cu standardele nationale si internationale pentru clasele de corozivitate incepand cu C1 pana la C5 (maritim si industrial).
Fiind, in general, produse bicomponente, asigura rezistenta/ protectie sporita si pentru alte tipuri de suprafete: beton, blocuri de prefabricate, atat pentru pereti cat si pentru pardoseala. Pentru acest tip de produse, Coramet este importator si distribuitor in Transilvania a producatorului Akzo Nobel divizia International Paints.


Intrucat suntem mereu preocupati sa ne imbunatatim nu doar calitatea produselor dar si a serviciilor oferite clientilor nostrii, pentru a va putea oferi consultanta de specialitate, doi membri ai familiei Coramet s-au instruit si au obtinut certificatul de Inspector Frosio pentru tratarea suprafetelor metalice.

Fiind pe piata si legitimatii contrafacute, va invitam sa verificati autenticitatea acestora accesand urmatorul link: http://frosio.no/en/#check-certificate

Ce este Frosio si care este rolul unui inspector?

Frosio este Consiliul Norvegian pentru Instruirea si Certificarea Inspectorilor pentru tratarea suprafetelor metalice. Organizatia FROSIO a fost infiintata in anul 1986 de către industria protectiilor anticorozive pentru a satisface cererea tot mai mare de personal calificat si certificat.

Obiectivele Frosio

  • Sa ridice nivelul de calitate in toate aspectele activitatilor de tratamentul suprafetelor si termoizolatii;
  • Sa se implice prin formularea de cerinte de calitate si dezvoltarea de programe de educatie pentru inspectorii in tratarea suprafetelor si izolatiilor.

Siguranta

Frosio pune mare accent pe importanta impartialitatii in desfasurarea unei inspectii astfel incat obiectivele sale sa fie atinse si conflictele de interese gestionate corect.

Cerinte pentru certificare

  • Participarea la un curs de 80 de ore furnizat de o organizatie de instruire aprobata de FROSIO;
  • Promovarea examenelor teoretice si practice;
  • Documentarea experientei relevante si a experientei in inspectii.

Niveluri de certificare si valabilitate

Sistemul de certificare FROSIO are trei niveluri diferite:

I

Candidat inspector FROSIO certificat de nivel I Legitimatie alba - Nu este necesara experienta relevanta.

II

Candidat inspector FROSIO certificat de nivel II Legitimatie verde - Sunt necesari minim doi ani de experienta in domeniu.

III

Candidat inspector FROSIO certificat de nivel III Legitimatie rosie - Necesita cel putin cinci ani de experienta relevanta si documentata.Certificatele sunt valabile cinci ani de la data emiterii, inspectorul fiind obligat ca dupa expirarea valabilitatii sa trimita documente ce atesta ca practicare activitatii de inspectii, inainte de reemiterea unui alt certificat valabil.
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare 🗙